קרדיט: ענת
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
כדאי להגיש לצד ירק טרי חתוך שיהווה מקור לויטמין C.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
שעה ורבע כולל הכנה מקדימה
אלרגניים
ביצים | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב
זמן בישול
שעה ורבע כולל הכנה מקדימה
אלרגניים
ביצים | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ6 יחידות, תבנית מאפינס
- 1 גזר
- 1 תפוח אדמה
- 1 בצל קטן
- 1/2 כוס אפונה סנפרוסט
- 2 ביצים
- 2 כפות שמן
- 4 כפות קמח
- מעט גבינה צהובה (ניתן לוותר)
- מלח, פלפל, מעט כורכום
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים תפוח אדמה ומועכים. חותכים גזר לקוביות קטנות ומבשלים לריכוך. לאחר מכן מחממים את התנור ל 180 מעלות.
מגרדים את הבצל על פומפיה דקה
מערבבים את הפירה, הגזר, והבצל עם אפונה, ביצים, שמן, קמח, גבינה צהובה ותבלינים. יוצקים לתבנית שקעים.
אופים בתנור שחומם מראש כ-35 דקות.
בתיאבון
אולי יעניין אותך
החנות שלנו