קרדיט: ענת

הטיפ של עדי רסולי

כדאי להגיש לצד ירק טרי חתוך שיהווה מקור לויטמין C.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

שעה ורבע כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

שעה ורבע כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ6 יחידות, תבנית מאפינס

  • 1 גזר
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בצל קטן
  • 1/2 כוס אפונה סנפרוסט
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמן
  • 4 כפות קמח
  • מעט גבינה צהובה (ניתן לוותר)
  • מלח, פלפל, מעט כורכום

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים תפוח אדמה ומועכים. חותכים גזר לקוביות קטנות ומבשלים לריכוך. לאחר מכן מחממים את התנור ל 180 מעלות.

מגרדים את הבצל על פומפיה דקה
מערבבים את הפירה, הגזר, והבצל עם אפונה, ביצים, שמן, קמח, גבינה צהובה ותבלינים. יוצקים לתבנית שקעים.
אופים בתנור שחומם מראש כ-35 דקות.

 

בתיאבון

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.