קרדיט: ענת
- לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא בוטנים | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
כדאי להגיש לצד ירק טרי חתוך שיהווה מקור לויטמין C.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
שעה ורבע כולל הכנה מקדימה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצים | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ6 יחידות, תבנית מאפינס
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 1 גזר
- 1 תפוח אדמה
- 1 בצל קטן
- 1/2 כוס אפונה סנפרוסט
- 2 ביצים
- 2 כפות שמן
- 4 כפות קמח
- מעט גבינה צהובה (ניתן לוותר)
- מלח, פלפל, מעט כורכום
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים תפוח אדמה ומועכים. חותכים גזר לקוביות קטנות ומבשלים לריכוך. לאחר מכן מחממים את התנור ל 180 מעלות.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מגרדים את הבצל על פומפיה דקה
מערבבים את הפירה, הגזר, והבצל עם אפונה, ביצים, שמן, קמח, גבינה צהובה ותבלינים. יוצקים לתבנית שקעים.
אופים בתנור שחומם מראש כ-35 דקות.
בתיאבון
אולי יעניין אותך
החנות שלנו