קרדיט: רחל טשנר

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

ללביבות:
1 תפוא אדמה מבושל ומעוך לפירה
5 עלי מנגולד חתוכים ומאודים
ביצה
כף קמח כוסמין
חצי גביע יוגורט (החצי השני ישמש לצזיקי)
שום
כפית כורכום
לצזיקי:
חצי גביע יוגורט
מלפפון קלוף
מעט שמיר
שן שום מגורדת

אופן ההכנה

מחממים תנור ל180 מעלות
בקערה מערבבים את כל רכיבי הלביבות
מרפדים תבנית בנייר אפיה עם כף מסדרים 4 לביבות ואופים בתנור עד להשמחה.
קוצצים מלפפון ושמיר
בקערה מערבבים את חצי היוגורט שנשאר עם המלפפון, השמיר והשום
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.