קרדיט: רחל טשנר
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
ללביבות:
1 תפוא אדמה מבושל ומעוך לפירה
5 עלי מנגולד חתוכים ומאודים
ביצה
כף קמח כוסמין
חצי גביע יוגורט (החצי השני ישמש לצזיקי)
שום
כפית כורכום
לצזיקי:
חצי גביע יוגורט
מלפפון קלוף
מעט שמיר
שן שום מגורדת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מחממים תנור ל180 מעלות
בקערה מערבבים את כל רכיבי הלביבות
מרפדים תבנית בנייר אפיה עם כף מסדרים 4 לביבות ואופים בתנור עד להשמחה.
קוצצים מלפפון ושמיר
בקערה מערבבים את חצי היוגורט שנשאר עם המלפפון, השמיר והשום
אולי יעניין אותך
החנות שלנו