קרדיט: רחל טשנר

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

ללביבות:
1 תפוא אדמה מבושל ומעוך לפירה
5 עלי מנגולד חתוכים ומאודים
ביצה
כף קמח כוסמין
חצי גביע יוגורט (החצי השני ישמש לצזיקי)
שום
כפית כורכום
לצזיקי:
חצי גביע יוגורט
מלפפון קלוף
מעט שמיר
שן שום מגורדת

אופן ההכנה

מחממים תנור ל180 מעלות
בקערה מערבבים את כל רכיבי הלביבות
מרפדים תבנית בנייר אפיה עם כף מסדרים 4 לביבות ואופים בתנור עד להשמחה.
קוצצים מלפפון ושמיר
בקערה מערבבים את חצי היוגורט שנשאר עם המלפפון, השמיר והשום
אולי יעניין אותך
החנות שלנו