קרדיט: המתכון של נטלי
- רך | צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | טבעוני | ללא ביצים | 8 חודשים + | ללא דגים | מרקם מעורב | 9 חודשים + | המנה העיקרית | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ללא שומשום | ללא אגוזים | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא גלוטן | 12 חודשים +
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
מנה מהירה בסיר אחד! תוכלו גם להקפיא לאחר ההכנה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 30-35 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ללא
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | רך
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 3-4 מנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
כוס עדשים ירוקות
כוס וחצי קינואה
1 בצל
1 בטטה
1 גזר מגורד
2 שיני שום (1 כפית שום קפוא)
מלח, פלפל, מעט כמון וכורכום
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
משרים את העדשים והקינואה במים, לפחות חצי שעה.
חותכים את הבטטה לקוביות ומגרדים את הגזר.
קוצצים בצל ומטגנים בסיר עד להזהבה, מוסיפים את הבטטה , הגזר והשום ומטגנים מעט.
מוסיפים את הקינואה, העדשים והתבלינים, ומוזגים מים עד שמכסים.
מבשלים כ25 דקות על אש נמוכה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו