קרדיט: המתכון של נטלי

הטיפ של עדי רסולי

מנה מהירה בסיר אחד! תוכלו גם להקפיא לאחר ההכנה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30-35 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | רך

זמן בישול

כ 30-35 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 3-4 מנות

כוס עדשים ירוקות
כוס וחצי קינואה
1 בצל
1 בטטה
1 גזר מגורד
2 שיני שום (1 כפית שום קפוא)
מלח, פלפל, מעט כמון וכורכום

אופן ההכנה

משרים את העדשים והקינואה במים, לפחות חצי שעה.
חותכים את הבטטה לקוביות ומגרדים את הגזר.
קוצצים בצל ומטגנים בסיר עד להזהבה, מוסיפים את הבטטה , הגזר והשום ומטגנים מעט.
מוסיפים את הקינואה, העדשים והתבלינים, ומוזגים מים עד שמכסים.
מבשלים כ25 דקות על אש נמוכה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.