קרדיט: אלה

הטיפ של עדי רסולי

קינואה עשירה בויטמין b ותכולת החלבון בה גבוהה ביחס לדגנים אחרים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 25 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

טחון - מעורב

זמן בישול

כ 25 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה ראשונית

מרקם

טחון - מעורב

רכיבים

  • 2 בטטות
  • חצי כוס קינואה
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

מקלפים את הבטטות ומבשלים עד לריכוך. מועכים לפירה.
להכנת הקינואה: שוטפים את הקינואה.
מרתיחים מים, שמים בסיר מים שיכסו 2 ס"מ מעל הקינואה, ממש כמו פסטה – מכניסים את הקינואה לתוך המים הרותחים ומבשלים עד ריכוך כ 25 דקות
מסננים את עודפי המים

מוסיפים מהקינואה המבושלת לפירה ומערבבים יחד.  מגישים עם ירקות: גזר, עגבניה, אבוקדו… בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.