קרדיט: אלה
- צמחוני | ללא בוטנים | חלבון | פחמימה | ללא ביצים | לעיסה ראשונית | ללא דגים | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | מרקם טחון
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
קינואה עשירה בויטמין b ותכולת החלבון בה גבוהה ביחס לדגנים אחרים.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 25 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ללא
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה ראשונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
טחון - מעורב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 2 בטטות
- חצי כוס קינואה
- מלח, פלפל
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מקלפים את הבטטות ומבשלים עד לריכוך. מועכים לפירה.
להכנת הקינואה: שוטפים את הקינואה.
מרתיחים מים, שמים בסיר מים שיכסו 2 ס"מ מעל הקינואה, ממש כמו פסטה – מכניסים את הקינואה לתוך המים הרותחים ומבשלים עד ריכוך כ 25 דקות
מסננים את עודפי המים
מוסיפים מהקינואה המבושלת לפירה ומערבבים יחד. מגישים עם ירקות: גזר, עגבניה, אבוקדו… בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו