קרדיט: נדיה

הטיפ של עדי רסולי

קינואה עשירה בויטמיני b ותכולת החלבון בה גבוהה ביחס לדגנים אחרים.
הדרך הפשוטה לבשל קינואה היא בסיר עם הרבה מים, כמו פסטה. אחרי שמוכן פשוט מסננים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 10 לביבות

  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • 1 קישוא
  • 1 בטטה
  • 1 גזר
  • 1 בצל קטן
  • 1 תפו"א קטן
  • 1/2 כוס קוואקר
  • 2 ביצים
  • מלח, מעט כורכום

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים כוס קינואה לבנה/אדומה או מעורבבת. מחממים את התנור ל 180 מעלות.

בקערה מגרדים קישוא, בטטה, גזר, בצל קטן, תפוא קטן (אפשר כל ירק שרוצים).
מוסיפים קוואקר וביצים, מערבבים היטב. לתערובת מוסיפים את הקינואה שבישלנו בצד ושוב מערבבים.
מתבלים לפי הטעם, אני שמתי מלח וקצת כורכום.
יוצרים קציצות בתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש כחצי שעה.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.