קרדיט: לירן דואק
- צמחוני | ללא בוטנים | טבעוני | ללא ביצים | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא שומשום | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | 12 חודשים + | ללא גלוטן | אוכל אצבע | צמחוני / טבעוני
הטיפ של עדי רסולי
הוסיפו עדשים כתומות להעשרת המנה בחלבון
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
כוס קינואה (מכל סוג שהוא)
בצל גדול
2 גזרים
2 תפו"א בינוניים
2 קישואים
2 כפיות שמן זית
תבלינים- פפריקה, כורכום, מלח, פלפל
אופן ההכנה
משרים את הקינואה חצי שעה במים.
קוצצים את הירקות לקוביות קטנות
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הגזרים, תפוחי האדמה והבצל ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים קישוא ומטגנים עוד 2-3 דקות.
מוסיפים תיבול לפי טעם
לאחר הוספת התבלינים מטגנים עוד דקה בערך,
מסננים את הקינואה ממי ההשריה, מוסיפים למחבת ומטגנים קצת.
מוסיפים כוס מים רותחים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עם מכסה לחצי שעה בערך. אפילו קצת פחות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו