קרדיט: לירן דואק

הטיפ של עדי רסולי

הוסיפו עדשים כתומות להעשרת המנה בחלבון

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

כוס קינואה (מכל סוג שהוא)
בצל גדול
2 גזרים
2 תפו"א בינוניים
2 קישואים
2 כפיות שמן זית
תבלינים- פפריקה, כורכום, מלח, פלפל

אופן ההכנה

משרים את הקינואה חצי שעה במים.
קוצצים את הירקות לקוביות קטנות
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הגזרים, תפוחי האדמה והבצל ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים קישוא ומטגנים עוד 2-3 דקות.
מוסיפים תיבול לפי טעם
לאחר הוספת התבלינים מטגנים עוד דקה בערך,
מסננים את הקינואה ממי ההשריה, מוסיפים למחבת ומטגנים קצת.
מוסיפים כוס מים רותחים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עם מכסה לחצי שעה בערך. אפילו קצת פחות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.