קרדיט: אלונה

הטיפ של עדי רסולי

לביבות הן אוכל אצבע מצויין, המרקם הקריספי יעודד את התינוק להתנסות. התוכן הרך יאפשר אכילה יעילה. תוכלו להקפיא את הלביבות האלו!!

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ45 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה | יציב

זמן בישול

כ45 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ - 15 יחידות

1/2 ק"ג ברוקולי קפוא – (כ3/4 חבילה ממוצעת של ברוקולי קפוא)
1 בצל קטן
2 ביצים
1 כוס קוואקר
מלח ופלפל לפי הטעם. אפשר גם 1 שן שום
שדרוג : חופן גבינת פרמזן /פטה /בולגרית . לא חובה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

להפשיר במיקרו כ4 דק את הברוקולי (*אם תרצו אפשר פשוט לשפוך על זה מים רותחים (עדי רסולי) )
לטחון בנינג'ה או מעבד מזון את כל המרכיבים : ברוקולי, ביצים, קוואקר ותבלינים
לתת לעיסה לעמוד כ10 דק שהקוואקר יספוג נוזלים ויתרכך
מורחים  שמן זית על תבנית האפייה
מכינה צלוחית עם קצת שמן זית
טובלת את הידיים ויוצרת כדורים קטנים
ומשטיחה על התבנית
אופים כ -15 דקות והופכים להשחמה מהצד השני

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.