קרדיט: יעל גולדמן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
אם כבר עוגה 🙂 אז עדיף שתכינו בבית 🙂 ניתן להכין עם קמח כוסמין. נוסה בהצלחה !
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן | ביצה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
של עוגה :)
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מלבנית קטנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1 כוס קמח
3 ביצים
1 כוס סוכר
100 גרם שוקולד (אחוז קקאו גבוה )
1/2 כוס משקה צמחי או חלב פרה
1/2 כוס שמן זית (כן כן, זו לא טעות)
2 כפות קקאו
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
ממיסים – שוקולד, חלב, קקאו, שמן זית, סוכר בסיר בינוני ומערבבים על אש נמוכה.
בקערה נפרדת טורפים 3 ביצים.
מוסיפים מעט מהתערובת החמה לביצים תוך כדי ערבוב ואחכ מוסיפים הביצים לסיר.
מוסיפים כוס קמח בערבוב ומעבירים לתבנית משומנת
אופים כ חצי שעה עד שקיסם יוצא יבש
אולי יעניין אותך
החנות שלנו