קרדיט: יעל גולדמן

הטיפ של עדי רסולי

אם כבר עוגה 🙂 אז עדיף שתכינו בבית 🙂 ניתן להכין עם קמח כוסמין. נוסה בהצלחה !

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

של עוגה :)

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

של עוגה :)

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מלבנית קטנה

1 כוס קמח
3 ביצים
1 כוס סוכר
100 גרם שוקולד (אחוז קקאו גבוה )
1/2 כוס משקה צמחי או חלב פרה
1/2 כוס שמן זית (כן כן, זו לא טעות)
2 כפות קקאו

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

ממיסים – שוקולד, חלב, קקאו, שמן זית, סוכר בסיר בינוני ומערבבים על אש נמוכה.
בקערה נפרדת טורפים 3 ביצים.
מוסיפים מעט מהתערובת החמה לביצים תוך כדי ערבוב ואחכ מוסיפים הביצים לסיר.
מוסיפים כוס קמח בערבוב ומעבירים לתבנית משומנת

אופים כ חצי שעה עד שקיסם יוצא יבש

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.