קרדיט: יעל גולדמן
- ללא בוטנים | צמחוני | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | מרקם מעורב | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע | צמחוני / טבעוני
הטיפ של עדי רסולי
ירקות מגורדים בפומפיה מאפשרים מרקם רך אבל כזה שעדיין מצריך לעיסה ואימון על תנועות הלשון.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 10 ד' הכנה| 40 ד' אפיה
אלרגניים
ביצה | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מלבנית
2 גזרים
קישוא קטן
חצי בצל
בטטה קטנה
תפוח אדמה
1/4 כוס שמן זית
3 ביצים
6 כפות קמח (במקור היו 4, ערכנו לאחר שהבנו שיוצא מעט מימי )
כפית שטוחה מלח
1/4 כפית פלפל
1/4 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
מגרדים את כל הירקות לקערה
מוסיפים תבלינים ושמן זית
מערבבים את הביצים ומוסיפים
מוסיפים קמח
לשים בתבנית בינונית-גדולה כי זה הכי טעים כשזה נמוך,
אופים כ 35-40 דקות
נותנים לפשטידה להתקרר ורק אז חותכים
תאמינו או לא – כמה פשוט, ככה טעים!
בתיאבון !
אולי יעניין אותך
החנות שלנו