קרדיט: יעל גולדמן

הטיפ של עדי רסולי

ירקות מגורדים בפומפיה מאפשרים מרקם רך אבל כזה שעדיין מצריך לעיסה ואימון על תנועות הלשון.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 10 ד' הכנה| 40 ד' אפיה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ 10 ד' הכנה| 40 ד' אפיה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מלבנית

2 גזרים
קישוא קטן
חצי בצל
בטטה קטנה
תפוח אדמה
1/4 כוס שמן זית
3 ביצים
6 כפות קמח (במקור היו 4, ערכנו לאחר שהבנו שיוצא מעט מימי )
כפית שטוחה מלח

1/4 כפית פלפל
1/4 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מגרדים את כל הירקות לקערה
מוסיפים תבלינים ושמן זית
מערבבים את הביצים ומוסיפים
מוסיפים קמח

לשים בתבנית בינונית-גדולה כי זה הכי טעים כשזה נמוך,
אופים כ 35-40 דקות
נותנים לפשטידה להתקרר ורק אז חותכים

תאמינו או לא – כמה פשוט, ככה טעים!

בתיאבון !

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.