קרדיט: נטלי כרובי

הטיפ של עדי רסולי

הקפיאו חצי מכמות הרוטב. תוכלו לשמור כחודש בהקפאה ולהפשיר בקלות בסיר/במיקרוגל.
במקום סלק טרי, תוכלו להשתמש בסלק רך באריזת ואקום.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

זמן בישול לסלק | 10 ד' הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

זמן בישול לסלק | 10 ד' הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כמות משפחתית

  • 500 גרם פסטה
  • 2 סלקים קלופים
  • חצי כוס שמן זית
  • 100 גרם טופו
  • 4 אגוזי מלך
  • כפית שום קפוא
  • חופן פטרוזיליה
  • מלח פלפל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים סלקים | נעזרים בסלק בואקום

מבשלים את הפסטה ומסננים.
מבשלים את הסלקים המקולפים, בערך שעה, חותכים ושמים בנינג׳ה או בלנדר יחד עם שאר המצרכים.

המרקם לא אמור להיות סמיך מדיי אבל גם לא נוזלי. אם חסר נוזל ניתן להוסיף מעט מים.
מערבבים את הפסטה והרוטב בסיר על אש קטנה כמה דקות רק כדי שיתחמם.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.