קרדיט: פולינה
- ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | צמחוני | 7 חודשים + | פנקייק, לביבות וקציצות | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ארוחות קלות | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | ללא גלוטן | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
להכנה בתנור יש לחמם מראש ל 180 מעלות, לשמן נייר אפיה ולאפות – 13 דקות מכל צד, או עד שמשחים.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ45 דקות כולל הכנה מקדימה
אלרגניים
ביצים
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ12 יחידות
חבילת עלי מנגולד – להוציא את החלק הלבן
בצל קצוץ
קינואה מבושלת
2-3 כפות קמח עדשים
1-2 ביצים
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, כוסברה טחונה.
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: לחתוך לרצועות דקות ולחלוט את עלי המנגולד, לבשל את הקינואה
לטגן את הבצל עד להשחמה
לערבב יחד עם עלי המנגולד ו6 כפות יפות של הקינואה המבושלת, 2-3 כפות קמח עדשים, 1-2 ביצים.
לתבלן במלח, פלפל, פפריקה מתוקה, כוסברה טחונה.
לאחר מכן יש ליצור לביבות מהעיסה ולטגן על מחבת משומנת.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו