קרדיט: פולינה

הטיפ של עדי רסולי

להכנה בתנור יש לחמם מראש ל 180 מעלות, לשמן נייר אפיה ולאפות – 13 דקות מכל צד, או עד שמשחים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ45 דקות כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

ביצים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ45 דקות כולל הכנה מקדימה

אלרגניים

ביצים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ12 יחידות

חבילת עלי מנגולד – להוציא את החלק הלבן
בצל קצוץ
קינואה מבושלת
2-3 כפות קמח עדשים

1-2 ביצים

מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, כוסברה טחונה.

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: לחתוך לרצועות דקות ולחלוט את עלי המנגולד, לבשל את הקינואה

לטגן את הבצל עד להשחמה

לערבב יחד עם עלי המנגולד ו6 כפות יפות של הקינואה המבושלת, 2-3 כפות קמח עדשים, 1-2 ביצים.
לתבלן במלח, פלפל, פפריקה מתוקה, כוסברה טחונה.

לאחר מכן יש ליצור לביבות מהעיסה ולטגן על מחבת משומנת.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.