קרדיט: יעל ערוב
- ללא בוטנים | 6 חודשים + | רך | צמחוני | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
כדאי להגיש לצד ירק טרי חתוך שיהווה מקור לויטמין C.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
חצי שעה
אלרגניים
גלוטן | ביצים
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
זמן בישול
חצי שעה
אלרגניים
גלוטן | ביצים
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 6 יחידות
- 3 כפות גדושות של מרק ירקות עשיר עם כמה שפחות נוזלים
- 3, 4 כפות קמח לבן, אפשר גם קמח אחר כלשהו
- 2 ביצים
אופן ההכנה
לערבב הכל, עד שהעיסה יציבה אך לא כבדה או עמוסה (אפשר להוסיף קמח אם מרגיש נוזלי מידי)
ולהניח בתבנית שקעים, יש לשמן את השקעים מראש.
לאפות 180 מעלות, כ 25-30 דק'.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו