קרדיט: הילה אל

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להקפיא ולהפשיר. הגישו לצד טחינה/גבינה או גם וגם.
תוכלו לפרוס כמו לחם ולהעשיר בממרח שתוסיפו

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 6 יחידות

  • 1 גזר
  • 1 קישוא
  • 1 גמבה
  • 1/2 עגבניה
  • 2 ביצים
  • 5 כפות קמח
  • קורט מלח

אופן ההכנה

לגרד בפומפיה את כל הירקות. לערבב עם שאר המצרכים בקערה. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות ולעקוב שמוכן (לערך 20דק)

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.