קרדיט: מרינה גורושיט

הטיפ של עדי רסולי

הולך מצויין עם מאפינס שיבולת שועל של מרינה

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

10 דקות + לילה להשריה

אלרגניים

אגוזים

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

זמן בישול

10 דקות + לילה להשריה

אלרגניים

אגוזים

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

רכיבים

חופן אגוזי לוז מושרה ללילה
כף אבקת חרובים
רבע כפית קינמון
תמר אחד
מים עד לכיסוי האגוזים

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: חופן אגוזי לוז מושרה ללילה

טוחנים הכל בבלנדר בפולסים, עד למרקם הרצוי.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.