קרדיט: מרינה גורושיט
- צמחוני | ללא בוטנים | טבעוני | ללא ביצים | 8 חודשים + | שומן | ללא דגים | 9 חודשים + | מציצה וגריפה | ללא מוצרי חלב | ללא שומשום | 10 חודשים + | 11 חודשים + | ללא גלוטן | 12 חודשים + | מרקם טחון | מתוקים וקינוחים | רטבים
הטיפ של עדי רסולי
הולך מצויין עם מאפינס שיבולת שועל של מרינה
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
10 דקות + לילה להשריה
אלרגניים
אגוזים
מיומנות
מציצה וגריפה
מרקם
טחון
רכיבים
חופן אגוזי לוז מושרה ללילה
כף אבקת חרובים
רבע כפית קינמון
תמר אחד
מים עד לכיסוי האגוזים
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: חופן אגוזי לוז מושרה ללילה
טוחנים הכל בבלנדר בפולסים, עד למרקם הרצוי.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו