קרדיט: דנה סטולרמן
הטיפ של עדי רסולי
גם אם בבתים שלכם לא אוכלים דגים בדרך כלל, דאגו לחשוף את התינוק לדגים כבר בגילאים צעירים, תוך הקפדה על חשיפה הדרגתית ובטוחה (דג טחון)
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד'ות הכנה
אלרגניים
טונה | ביצים | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ 20 יחידות
- 1 בטטה קטנה
- 1 תפו״א בינוני
- 1 קישוא גדול
- 1 גזר
- 1 בצל לבן גדול
- 3 ביצים
- חופן פטרוזיליה וכוסברה
- 1 קופסא טונה בשמן.
- 6 כפות קמח כוסמין
- 1 כפית אבקת מרק ירקות טבעית (עדי מוסיפה, שניתן לוותר)
- פפריקה מתוקה
- שמן זית
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור 170 מעלות
מגרדים גס את הירקות, מניחים סמסננת עם קורט מלח ונותנים לנוזלים ליזול לקערה.
סוחטים ידנית.
מוסיפים ביצים עם פטרוזיליה וכוסברה (אני טוחנת את זה יחד ואז הירק הופך לפסטו ולא מורגש בתערובת)
טונה, וקמח כוסמין.
מוסיפים- אבקת מרק ירקות טבעית או שום גבישי במקום , פפריקה, מעט פלפל שחור.
מורחים שמן זית עם מברשת על נייר אפייה ומעט מאוד על הקציצות.
בתנור על 170 מעלות עד להשחמה מלאה. טעיםםםםםםםם! בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו