קרדיט: ג׳סיקה אוחנה
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פחמימה | ללא ביצים | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | 9 חודשים + | המנה העיקרית | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים +
זמן בישול
45 דקות
אלרגניים
גלוטן | חלב
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי כ4-5 מנות
- חבילת פסטה
- חצי בטטה או אחת קטנה וגזר קטן חתוכים לקוביות
- שמנת לבישול (חצי כוס חד פעמית)
- מעט שום כתוש
- אגוז מוסקט
- מעט מלח
אופן ההכנה
מבשלים את הבטטה והגזר עד שמאוד רך. מניחים בצד.
מבשלים פסטה בכמות הרצויה. מסננים ומניחים בצד.
מכניסים לנינג׳ה שמנת לבישול את הבטטה והגזר והתבלינים ומעבדים .
מעבירים לסיר עד שהתערובת מבעבעת, מערבבים עם הפסטה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו