קרדיט: ג׳סיקה אוחנה
- ללא בוטנים | צמחוני | ללא ביצים | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פחמימה | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | 9 חודשים + | המנה העיקרית | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים +
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
45 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי כ4-5 מנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- חבילת פסטה
- חצי בטטה או אחת קטנה וגזר קטן חתוכים לקוביות
- שמנת לבישול (חצי כוס חד פעמית)
- מעט שום כתוש
- אגוז מוסקט
- מעט מלח
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מבשלים את הבטטה והגזר עד שמאוד רך. מניחים בצד.
מבשלים פסטה בכמות הרצויה. מסננים ומניחים בצד.
מכניסים לנינג׳ה שמנת לבישול את הבטטה והגזר והתבלינים ומעבדים .
מעבירים לסיר עד שהתערובת מבעבעת, מערבבים עם הפסטה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו