קרדיט: אור לבקוביץ
- מרקים | 6 חודשים + | צמחוני | טבעוני | 7 חודשים + | 8 חודשים + | מציצה וגריפה | 9 חודשים + | 10 חודשים + | 11 חודשים + | 12 חודשים + | מרקם טחון
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
כדי להעשיר את המנה בחלבון, הוסיפו 3 כפות עדשים כתומות ובשלו יחד עם הירקות.
אל תשכחו להשרות את העדשים כשעה לפני הבישול ולשטוף היטב לפני הכנסתם למרק
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כחצי שעה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
מציצה וגריפה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
טחון
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 4 מנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1 בטטה חתוכה לקוביות
1 תפו"א קטן חתוך לקוביות
קוביות דלעת
2 גזרים חתוכים לקוביות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
למלא מים בסיר ולהרתיח עם הירקות.
לבשל עד שמתרכך
לטחון את הירקות עם המים למרקם הרצוי
לתבל במלח ופלפל.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו