קרדיט: אור לבקוביץ

הטיפ של עדי רסולי

כדי להעשיר את המנה בחלבון, הוסיפו 3 כפות עדשים כתומות ובשלו יחד עם הירקות.
אל תשכחו להשרות את העדשים כשעה לפני הבישול ולשטוף היטב לפני הכנסתם למרק

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 4 מנות

1 בטטה חתוכה לקוביות
1 תפו"א קטן חתוך לקוביות
קוביות דלעת
2 גזרים חתוכים לקוביות

אופן ההכנה

למלא מים בסיר ולהרתיח עם הירקות.
לבשל עד שמתרכך
לטחון את הירקות עם המים למרקם הרצוי
לתבל במלח ופלפל.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.