קרדיט: ליאב פרי
הטיפ של עדי רסולי
כדאי להגיש לצד ירק טרי חתוך שיהווה מקור לויטמין C.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
20 דקות
אלרגניים
ביצים | שומשום | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: בערך 12 חביתיות
- 4 כפו קמח עדשים כתומות או 3 כפות קמח עדשים וכף אחת של קמח חומוס.
- 2/3-3/4 כוס מים
- 1 כף טחינה גולמית
- גזר מגורד (ניתן להחליף בקישוא/בצל/כל ירק אחר)
- תבלינים (מלח/ פלפל שחור/שום גבישי/כרכום/פפריקה)
- ביצה
- 4-3 כפות קמח
- חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה
- מלח פלפל
אופן ההכנה
מערבבים קמח עדשים כתומות עם מים – (שהבלילה לא תהיה סמיכה, מומלץ להכינה לפני הוספת הירק)
מערבבים עם הטחינה.
מוסיפים גזר מגורד ותבלינים.
שופכים שלוליות למחבת משומנת מעט והופכים כשמזהיב.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו