קרדיט: ליאב פרי

הטיפ של עדי רסולי

כדאי להגיש לצד ירק טרי חתוך שיהווה מקור לויטמין C.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

20 דקות

אלרגניים

ביצים | שומשום | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

20 דקות

אלרגניים

ביצים | שומשום | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: בערך 12 חביתיות

  • 4 כפו קמח עדשים כתומות או 3 כפות קמח עדשים וכף אחת של קמח חומוס.
  • 2/3-3/4 כוס מים
  • 1 כף טחינה גולמית
  • גזר מגורד (ניתן להחליף בקישוא/בצל/כל ירק אחר)
  • תבלינים (מלח/ פלפל שחור/שום גבישי/כרכום/פפריקה)
  • ביצה
  • 4-3 כפות קמח
  • חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה
  • מלח פלפל

אופן ההכנה

מערבבים קמח עדשים כתומות עם מים – (שהבלילה לא תהיה סמיכה, מומלץ להכינה לפני הוספת הירק)
מערבבים עם הטחינה.
מוסיפים גזר מגורד ותבלינים.

שופכים שלוליות למחבת משומנת מעט והופכים כשמזהיב.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.