קרדיט: אלינור דוד

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להמיר את הקישוא ב 1 בטטה, ולקבל פשטידה כתומה

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

גלוטן | ביצים | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

גלוטן | ביצים | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית אנגליש קייק

  • 1 קישוא גדול (או שניים קטנים) מגוררים
  • 1/2  בצל סגול קצוץ
  • 1 תפו״א מקולף מגורר
  • שלוש ביצים
  • 1/2 – 1 כוס גבינות שאוהבים (או מה שיש בבית) במתכון הזה: קצת גבינת עיזים, קצת מוצרלה (בערך כוס) ופטה/בולגרית בערך כוס מפוררת
  • 1 כוס קמח (במתכון הזה השתמשו בקמח שקדים)
  • מלח ופלפל
  • כפית שטוחה אבקת אפיה (הערה של עדי – אמליץ לוותר)

אופן ההכנה

לערבב טוב טוב את כל המרכיבים
לשמן תבנית אינגליש קייק ולהכניס לתנור על 180 ל- 50 דק עד שעה עד שמקבל צבע שחום כמו בתמונה.
עדיף לחכות יום לפני שאוכלים (אם מתאפקים) כי זה מתגבש טוב.
*אפשר להכניס גם לתבנית מאפינס ולבשל פחות זמן

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.