קרדיט: אלינור דוד
- ללא בוטנים | צמחוני | לעיסה מתקדמת | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תוכלו להמיר את הקישוא ב 1 בטטה, ולקבל פשטידה כתומה
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כשעה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן | ביצים | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית אנגליש קייק
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 1 קישוא גדול (או שניים קטנים) מגוררים
- 1/2 בצל סגול קצוץ
- 1 תפו״א מקולף מגורר
- שלוש ביצים
- 1/2 – 1 כוס גבינות שאוהבים (או מה שיש בבית) במתכון הזה: קצת גבינת עיזים, קצת מוצרלה (בערך כוס) ופטה/בולגרית בערך כוס מפוררת
- 1 כוס קמח (במתכון הזה השתמשו בקמח שקדים)
- מלח ופלפל
- כפית שטוחה אבקת אפיה (הערה של עדי – אמליץ לוותר)
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
לערבב טוב טוב את כל המרכיבים
לשמן תבנית אינגליש קייק ולהכניס לתנור על 180 ל- 50 דק עד שעה עד שמקבל צבע שחום כמו בתמונה.
עדיף לחכות יום לפני שאוכלים (אם מתאפקים) כי זה מתגבש טוב.*אפשר להכניס גם לתבנית מאפינס ולבשל פחות זמן
אולי יעניין אותך
החנות שלנו