קרדיט: שלי דלאל
- רך | צמחוני | ללא בוטנים | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | מרקם יציב | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
הגישו את המאפינס מרוח בגבינה או יוגורט, כארוחת בוקר מהירה או ארוחת אחה"צ קלילה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כחצי שעה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצים | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 6 יחידות, תבנית מאפינס
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 2 ביצים
- כפית סילאן
- 3 כפות גדושות קמח
- חצי כפית אבקת אפייה
- בננה
- כפית שמן זית
- אופציה – מעט פצפוצי שוקולד
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים הכל טוב טוב לעיסה אחידה, מרססים בספרי שמן תבנית שקעים סיליקון ומוזגים את העיסה (מומלץ לא עד הסוף של כל שקע)
מכניסים לתנור ואופים כ-עשרים דק .
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו