קרדיט: שלי דלאל

הטיפ של עדי רסולי

הגישו את המאפינס מרוח בגבינה או יוגורט, כארוחת בוקר מהירה או ארוחת אחה"צ קלילה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 6 יחידות, תבנית מאפינס

  • 2 ביצים
  • כפית סילאן
  • 3 כפות גדושות קמח
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • בננה
  • כפית שמן זית
  • אופציה – מעט פצפוצי שוקולד

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מערבבים הכל טוב טוב לעיסה אחידה, מרססים בספרי שמן תבנית שקעים סיליקון ומוזגים את העיסה (מומלץ לא עד הסוף של כל שקע)
מכניסים לתנור ואופים כ-עשרים דק .
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.