קרדיט: אלינורה ברנשטיין
- צמחוני | ללא בוטנים | ללא ביצים | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | טבעוני | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא גלוטן | 12 חודשים + | צמחוני / טבעוני
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תוכלו להכים את אותו המתכון גם בתנור ולקבל גירסה יותר בסגנון קדרה. עיקבו אחר הוראות ההכנה והכניסו לתנור ל 180-200 מעלות טורבו כ 40 דקות ועד לריכוך הרצוי.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כשעה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 4-5 מנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- בצל קצוץ
- כוס כוסמת קלויה חומה (אפשר גם ירוקה)
- ירקות – מה שיש במקרר: קישוא, בטטה,תפו״א, גזר ועוד.
- מעט כורכום, מעט חוואיג' מעט מלח, טיפה פלפל שחור (אפשר להוסיף מרק עוף )
שידרוגי טעמים:
- 2 שיני שום (קצוץ /כתוש)
- ירק קצוץ קצוץ מה שיש
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
לטגן את הבצל
לשטוף היטב כוס כוסמת קלויה חומה ולהוסיף לבצל.
חותכים את הירקות ומוסיפים לסיר.
מתבלים.
מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים. תלוי במידת הרכות המבוקשת.
מבשלים על אש נמוכה עד שרך.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו