קרדיט: אלינורה ברנשטיין
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | טבעוני | ללא ביצים | 7 חודשים + | 8 חודשים + | ללא דגים | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ללא שומשום | ללא אגוזים | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא גלוטן | 12 חודשים + | צמחוני / טבעוני
הטיפ של עדי רסולי
תוכלו להכים את אותו המתכון גם בתנור ולקבל גירסה יותר בסגנון קדרה. עיקבו אחר הוראות ההכנה והכניסו לתנור ל 180-200 מעלות טורבו כ 40 דקות ועד לריכוך הרצוי.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כשעה
אלרגניים
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 4-5 מנות
- בצל קצוץ
- כוס כוסמת קלויה חומה (אפשר גם ירוקה)
- ירקות – מה שיש במקרר: קישוא, בטטה,תפו״א, גזר ועוד.
- מעט כורכום, מעט חוואיג' מעט מלח, טיפה פלפל שחור (אפשר להוסיף מרק עוף )
שידרוגי טעמים:
- 2 שיני שום (קצוץ /כתוש)
- ירק קצוץ קצוץ מה שיש
אופן ההכנה
לטגן את הבצל
לשטוף היטב כוס כוסמת קלויה חומה ולהוסיף לבצל.
חותכים את הירקות ומוסיפים לסיר.
מתבלים.
מוסיפים 2-3 כוסות מים רותחים. תלוי במידת הרכות המבוקשת.
מבשלים על אש נמוכה עד שרך.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו