קדרת אורז ועדשים – המתכון של דנית
מספר מנות/יחידות:
מרכיבים:
- כוס אורז מלא (אני משלבת אורז מלא ארוך ואורז צבעוני) או רגיל
- כוס עדשים (אני משלבת ירוקות וכתומות)
- 1/4 כוס רוטב סויה
- 1/4 כוס סילאן טבעי
- 1/4 כוס שמן קנולה
- 2-3 שיני שום טרי כתוש
- 3 כוסות מים
- תיבול: 1 כפית פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח, 1 כפית שטוחה כמון, מעט פלפל שחור
הוראות הכנה:
משרים את האורז והעדשים כמה שעות.
מחממים תנור ל180 מעלות.
מעבירים את העדשים והאורז לסיר פיירקס ומוסיפים את שאר המרכיבים.מערבבים היטב.
מכניסים לתנור לכשעה וחצי עד שהמים מתאדים. אין צורך לסגור את הסיר.
הקטן שלי מטורף על הקדרה הזו!
בתאבון!
הטיפ של עדי רסולי:
למתכונים נוספים של דנית לחצו כאן : http://danitkitchen.co.il/