קרדיט: דנית

הטיפ של עדי רסולי

אחד המתכונים הכי טעימים שאני מכינה באופן קבוע בבית! מתכון שהעלתה דנית ומאז גיליתי שאפשר להכין אורז בתנור!
המרקם של המנה הוא של מג'דרה ולכן מצריך לעיסה בפעולות של לעיסה מתקדמת. אם תראו הילד מתקשה הגדילו את כמות הנוזלים לקבל מרקם רך ומעיך יותר

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה שעה וחצי

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פרורי

זמן בישול

כשעה שעה וחצי

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פרורי

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי

  • כוס אורז מלא (אני משלבת אורז מלא ארוך ואורז צבעוני) או  רגיל
  • כוס עדשים (אני משלבת ירוקות וכתומות)
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/4 כוס סילאן טבעי
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 2-3 שיני שום טרי כתוש
  • 3 כוסות מים
  • תיבול: 1 כפית פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח, 1 כפית שטוחה כמון, מעט פלפל שחור

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים את האורז והעדשים כמה שעות ולפני תחילת העבודה מחממים את התנור ל 180 מעלות

משרים את האורז והעדשים כמה שעות.
מחממים תנור ל180 מעלות.
מעבירים את העדשים והאורז לסיר פיירקס / סיר שמתאים לתנוא
ומוסיפים את שאר המרכיבים.מערבבים היטב.
מכניסים לתנור לכשעה – שעה וחצי עד שהמים מתאדים. אין צורך לסגור את הסיר.
הקטן שלי מטורף על הקדרה הזו!
בתאבון!

המנה הזו לא מחייבת דיוק, ואפשר לתקן טעמים או נוזלים גם תוך כדי ההכנה

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.