קציצות סלמון אפויות - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: המתכון של מאיה

הטיפ של עדי רסולי

דגים הם מקור מצוין לאומגה 3 . יש לשלבם בתזונת התינוקת כבר בגילאים צעירים במרקם המתאים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

דגים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב | מעיך

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

דגים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב | מעיך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-13 יחידות

500 גרם סלמון טחון
1 בצל בינוני חתוך דק
צרור פטרוזיליה
2 כפות שמן זית
2 כפות דבש **לפני גיל שנה יש להמיר בסילאן **
מיץ מחצי לימון
200 גרם פירורי לחם

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור על 180 מעלות

מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצרים קציצות.
מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות ללא כיסוי

*מתחת לגיל שנה רצוי להחליף את הדבש בסילאן. הדבש גם דביק ועזר לחבר את הקציצות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.