קציצות סלמון אפויות- המתכון של מאיה
מספר מנות/יחידות:
כ-13 יחידות
מרכיבים:
- 500 גרם סלמון טחון
- 1 בצל בינוני חתוך דק
- צרור פטרוזיליה
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות דבש **לפני גיל שנה יש להמיר בסילאן **
- מיץ מחצי לימון
- 200 גרם פירורי לחם
הוראות הכנה:
מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצרים קציצות.
אופים כ-20 דקות בתנור בלי כיסוי בחום של 180 מעלות.
*מתחת לגיל שנה אפשר להחליף את הדבש בסילאן אבל לא ניסיתי. הדבש גם דביק ועזר לחבר את הקציצות.
הטיפ של עדי רסולי
דגים הם מקור מצוין לאומגה 3 . יש לשלבם בתזונת התינוקת כבר בגילאים צעירים במרקם המתאים.