קרדיט: המתכון של מאיה
הטיפ של עדי רסולי
דגים הם מקור מצוין לאומגה 3 . יש לשלבם בתזונת התינוקת כבר בגילאים צעירים במרקם המתאים.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ30 דקות
אלרגניים
דגים | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב | מעיך
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-13 יחידות
500 גרם סלמון טחון
1 בצל בינוני חתוך דק
צרור פטרוזיליה
2 כפות שמן זית
2 כפות דבש **לפני גיל שנה יש להמיר בסילאן **
מיץ מחצי לימון
200 גרם פירורי לחם
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור על 180 מעלות
מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצרים קציצות.
מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות ללא כיסוי
*מתחת לגיל שנה רצוי להחליף את הדבש בסילאן. הדבש גם דביק ועזר לחבר את הקציצות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו