קרדיט: מרין אסייג

הטיפ של עדי רסולי

דגים הם מקור מצוין ומגוון לחלבון וגם לאומגה 3. שילוב דגים אפשרי אם המרקם המקורי מתפורר בידיים, גם לא כקציצה. למשל סלמון שנצלה בתנור או אודה בבישול, יכול להשתלב כבר בגילאים צעירים אם מעכתם אותו בין האצבעות והוא פשוט התפרק.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כחצי שעה + חצי שעה במקרר

אלרגניים

דג| גלוטן |ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כחצי שעה + חצי שעה במקרר

אלרגניים

דג| גלוטן |ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: משפחתית

2 חתיכות פילה סלמון
1 בצל סגול קטן/חצי
חופן פטרוזיליה/כוסברה
ביצה
כף פירורי לחם/קמח שיבולת שועל
כף שמן זית לתערובת
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: לאפיה בתנור - חממו תנור מראש ל 180 מעלות

קוצצים במעבד מזון בצל עם פרוזיליה מוסיפים לתערובת את הסלמון ומפעילים את המעבד בפולסים כדי שיהיו חתיכות קטנות.
מערבבים עם ביצה ושאר הרכיבים ונותנים לעיסה לנוח חצי שעה במקרר.
מטגנים עם 2 כפות שמן זית או אופים בתנור
* לאפיה בתנור יש לחממם את התנור מראש. להניח על נייר אפיה משמן ולאפות כ15 ד' מהצד הראשון ועד השחמה מהצד השני.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.