קרדיט: עגור מוגילבסקי

הטיפ של עדי רסולי

המתכון הזה ספציפית יעבוד טוב בטיגון על מחבת משומנת קלות. בתנור זה עשוי להתפרק מעט
ניתן להקפיא לפני או אחרי הטיגון.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 25 ד' הכנה

אלרגניים

סויה

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 25 ד' הכנה

אלרגניים

סויה

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 4-5 מנות

1 כוס אורז מלא מבושל שהכנתם מראש (אפילו כזה שנשאר במקרר מאתמול) ממש אורז מבושל רגיל עם מלח והכל.
1 חבילה של תרד טרי או 4 -5  מדליוני תרד לאחר שטיפה וסחיטה מנוזלים,
1 חבילת טופו 300 גרם חתוכה לקוביות
1 כפית כמון
שלוש שיני שום כתושות
מלח אם חסר( אפשר לטעום לפני הטיגון!)
2  כפות שמן
1 כפית סוכר- לא חובה.

לציפוי:
חצי כוס קמח חומוס
כפית מלח
מים

אופן ההכנה

טוחנים את האורז במעבד מזון עד שהופך לתערובת גרגירית ודביקה. מוסיפים את התרד וטוחנים עד שמתאחד.
מוציאים לקערה וטוחנים את הטופו במעבד עד שמתפורר מאוד.
מאחדים בקערה ומוסיפים כמון, שום ושמן.
מכדררים כדורים ופוחסים, מניחים בצלחת.
מכינים את בציפוי: מערבבים את קמח החומוס והמלח, ומוסיפים מים בהדרגה תוך כדי ערבוב במזלג עד שיוצאת בלילה סמיכה כמו טחינה, אולי קצת פחות.אפשר לעשות בלילה דלילה יותר, הציפוי יצא דק בהתאם.
טובלים בעדינות כל שניצלון בבלילה ומכניסים למחבת, הופכים כשמזהיב
בתיאבון 🙂

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.