קרדיט: המתכון של הראלה
הטיפ של עדי רסולי
תוכלו לאפות את הקציצות. חממו תנור ל 180 מעלות. הניחו נייר אפייה משומן קלות ועליו את הקציצות. אפו כ 15 דקות מהצד הראשון וכ 10 מהצד השני. המרקם של הקציצות מצריך עבודה ולעיסה, אפשרו לתינוק להתאמן בה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 דקות
אלרגניים
ביצה
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב קשה
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ- 13 יחידות
1/2 קילו עוף / הודו טחון
1 בטטה מאודה/מבושלת
1 בצל מגורד
חופן פטרוזיליה
1 ביצה
תיבול: פלפל, מלח,פפריקה אדומה וכמון
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: בשלו מראש בטטה 1
מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצרים קציצות עם ידיים משומנות.
מטגנים על מחבת חמה (אני לא שמה שמן כי המחבת מאוד חמה+ הידיים משומנות).
הסתכלו מעלה בהוראות לאפייה.
להפוך ולטרוף 🙂
אולי יעניין אותך
החנות שלנו