קרדיט: המתכון של הראלה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תוכלו לאפות את הקציצות. חממו תנור ל 180 מעלות. הניחו נייר אפייה משומן קלות ועליו את הקציצות. אפו כ 15 דקות מהצד הראשון וכ 10 מהצד השני. המרקם של הקציצות מצריך עבודה ולעיסה, אפשרו לתינוק להתאמן בה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 40 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב קשה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ- 13 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1/2 קילו עוף / הודו טחון
1 בטטה מאודה/מבושלת
1 בצל מגורד
חופן פטרוזיליה
1 ביצה
תיבול: פלפל, מלח,פפריקה אדומה וכמון
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: בשלו מראש בטטה 1
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצרים קציצות עם ידיים משומנות.
מטגנים על מחבת חמה (אני לא שמה שמן כי המחבת מאוד חמה+ הידיים משומנות).
הסתכלו מעלה בהוראות לאפייה.
להפוך ולטרוף 🙂
אולי יעניין אותך
החנות שלנו