קרדיט: המתכון של הראלה

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו לאפות את הקציצות. חממו תנור ל 180 מעלות. הניחו נייר אפייה משומן קלות ועליו את הקציצות. אפו כ 15 דקות מהצד הראשון וכ 10 מהצד השני. המרקם של הקציצות מצריך עבודה ולעיסה, אפשרו לתינוק להתאמן בה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 דקות

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב קשה

זמן בישול

כ 40 דקות

אלרגניים

ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב קשה

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ- 13 יחידות

1/2 קילו עוף / הודו טחון
1 בטטה מאודה/מבושלת
1 בצל מגורד
חופן פטרוזיליה
1 ביצה
תיבול: פלפל, מלח,פפריקה אדומה וכמון

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: בשלו מראש בטטה 1

מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצרים קציצות עם ידיים משומנות.
מטגנים על מחבת חמה (אני לא שמה שמן כי המחבת מאוד חמה+ הידיים משומנות).
הסתכלו מעלה בהוראות לאפייה.
להפוך ולטרוף 🙂

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.