קרדיט: המתכון של הראלה

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו לאפות את הקציצות. חממו תנור ל 180 מעלות. הניחו נייר אפייה משומן קלות ועליו את הקציצות. אפו כ 15 דקות מהצד הראשון וכ 10 מהצד השני. המרקם של הקציצות מצריך עבודה ולעיסה, אפשרו לתינוק להתאמן בה.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 40 דקות

אלרגניים
ביצה

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב קשה

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ- 13 יחידות

1/2 קילו עוף / הודו טחון
1 בטטה מאודה/מבושלת
1 בצל מגורד
חופן פטרוזיליה
1 ביצה
תיבול: פלפל, מלח,פפריקה אדומה וכמון

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: בשלו מראש בטטה 1

מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצרים קציצות עם ידיים משומנות.
מטגנים על מחבת חמה (אני לא שמה שמן כי המחבת מאוד חמה+ הידיים משומנות).
הסתכלו מעלה בהוראות לאפייה.
להפוך ולטרוף 🙂
אולי יעניין אותך
משלוח מנות (בריאות יותר)
מיומנות אכילה
אלרגניים
מרקם
החנות שלנו