קרדיט: אורית הלר
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
עבור תינוקות סביב גיל שנה, תוכלו לנעוץ פנימה כפית על מנת שיוכלו לאחוז בקלות. נ
יתן להפשיר קלות ולאכול עם כפית . תוכלו להפחית בכמות הסוכר, טעמו במהלך ההכנה.
*אורית הלר דיאטנית קלינית, מנחת סדנאות בישול בריא ומלווה משפחות במעבר לבית בריא.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
דקות +זמן הקפאה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
מנגו | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
מציצה וגריפה / לעיסה קלה-קשה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
קשה - נמס
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות בתבנית סיליקון
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1 מנגו גדול / 2 קטנים
1 וחצי קופסאות גבינה לבנה (375 ג')
1 כף גדושה של קורנפלור
3 שקיות סוכר וניל
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
טוחנים את המנגו בבלנדר מוט.
בקערה נפרדת מערבבים את השאר המרכיבים יחד.
מסדרים שכבה של מנגו בתבניות, ומעל שכבה של תערובת הגבינה. ומקפיאים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו