אצבעות סולרו של אורית הלר* - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: אורית הלר

הטיפ של עדי רסולי

עבור תינוקות סביב גיל שנה, תוכלו לנעוץ פנימה כפית על מנת שיוכלו לאחוז בקלות. נ
יתן להפשיר קלות ולאכול עם כפית . תוכלו להפחית בכמות הסוכר, טעמו במהלך ההכנה.

*אורית הלר דיאטנית קלינית, מנחת סדנאות בישול בריא ומלווה משפחות במעבר לבית בריא.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות +זמן הקפאה

אלרגניים

מנגו | חלב

מיומנות

מציצה וגריפה / לעיסה קלה-קשה

מרקם

קשה - נמס

זמן בישול

דקות +זמן הקפאה

אלרגניים

מנגו | חלב

מיומנות

מציצה וגריפה / לעיסה קלה-קשה

מרקם

קשה - נמס

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות בתבנית סיליקון

1 מנגו גדול / 2 קטנים
1 וחצי קופסאות גבינה לבנה (375 ג')
1 כף גדושה של קורנפלור
3 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה

טוחנים את המנגו בבלנדר מוט.
בקערה נפרדת מערבבים את השאר המרכיבים יחד.
מסדרים שכבה של מנגו בתבניות, ומעל שכבה של תערובת הגבינה. ומקפיאים.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.