קרדיט: שני

הטיפ של עדי רסולי

תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים

  • 200 גרם עלי תרד
  • 1 קישוא מגורד
  • 1 בצל מגורד
  • גביע קוטג׳
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 ביצים
  • מעט גבינה צהובה מגורדת (לא חובה)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

חולטים את עלי התרד למשך 2 דק' בסיר מים רותחים / במיקרו , סוחטים וקוצצים.
מערבבים עם שאר המרכיבים כאשר הקמח הוא אחרון להצטרף
מעבירים לתבנית שקעים ואופים בתנור שחומם מראש למשך 20 – 25 דקות.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.