קרדיט: שני
- חלבון | לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא בוטנים | פחמימה | מאפים | ללא דגים | מרקם מעורב | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא שומשום | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 30 ד' הכנה

אלרגניים
ביצה | חלב | גלוטן

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים

- 200 גרם עלי תרד
- 1 קישוא מגורד
- 1 בצל מגורד
- גביע קוטג׳
- 1/2 כוס קמח תופח
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 ביצים
- מעט גבינה צהובה מגורדת (לא חובה)

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

חולטים את עלי התרד למשך 2 דק' בסיר מים רותחים / במיקרו , סוחטים וקוצצים.
מערבבים עם שאר המרכיבים כאשר הקמח הוא אחרון להצטרף
מעבירים לתבנית שקעים ואופים בתנור שחומם מראש למשך 20 – 25 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו