קרדיט: שני
- צמחוני | ללא בוטנים | חלבון | לעיסה מתקדמת | פחמימה | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | קצת מכל דבר | מרקם מעורב | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא שומשום | מרקם יציב | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
תרד הוא מקור טוב לסידן. הקפידו לשלב סוגים שונים של עלים ירוקים בתזונת התינוקות והפעוטות.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה | חלב | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים
- 200 גרם עלי תרד
- 1 קישוא מגורד
- 1 בצל מגורד
- גביע קוטג׳
- 1/2 כוס קמח תופח
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 ביצים
- מעט גבינה צהובה מגורדת (לא חובה)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
חולטים את עלי התרד למשך 2 דק' בסיר מים רותחים / במיקרו , סוחטים וקוצצים.
מערבבים עם שאר המרכיבים כאשר הקמח הוא אחרון להצטרף
מעבירים לתבנית שקעים ואופים בתנור שחומם מראש למשך 20 – 25 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו