קרדיט: גל איל
- צמחוני | ללא בוטנים | חלבון | מאפים | ללא דגים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
5 מדליוני תרד קפוא
2 ביצים
2 כפות שיבולת שועל
4 כפות גדושות קמח תופח (או כל קמח אחר עם אבקת אפיה)
קישוא מגורד
חצי קוביה של גבינה בולגרית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים את כל הרכיבים בקערה, בלי תבלינים (אם כי אפשר להוסיף…)
בעזרת כף מעבירים לתבנית שקעים
אופים כחצי שעה, או עד שמשחים למעלה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו