קרדיט: גל איל
- ללא בוטנים | חלבון | צמחוני | מאפים | ללא דגים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
5 מדליוני תרד קפוא
2 ביצים
2 כפות שיבולת שועל
4 כפות גדושות קמח תופח (או כל קמח אחר עם אבקת אפיה)
קישוא מגורד
חצי קוביה של גבינה בולגרית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים את כל הרכיבים בקערה, בלי תבלינים (אם כי אפשר להוסיף…)
בעזרת כף מעבירים לתבנית שקעים
אופים כחצי שעה, או עד שמשחים למעלה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו