קרדיט: שלי דלל
- לעיסה מתקדמת | צמחוני | ללא בוטנים | 6 חודשים + | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | מרקם מעורב | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | מרקם יציב | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | 12 חודשים + | ללא גלוטן | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
ארוחות כאלו יכולות להכיל את כל אבות המזון במנה! , אם תוסיפו 2 כפות קמח כוסמין או שיבולת שועל, תזכו גם במקור פחמימה בארוחה כך שתדרשו רק לגרד עגבניה ו/או מלפפון ליד המנה כדי לקבל ארוחה שלמה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
20 דקות
אלרגניים
ביצים
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 6 מנות
1 בצל
1 כוס עלי תרד
1 גזר מגורד
4 ביצים
מלח פלפל
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מגרדים קישוא, בצל, גזר וקוצצים תרד.
מערבבים את הביצים ומוסיפים את הירקות המגורדים והתבלינים.
מחממים מחבת עם שמן זית שופכים ( בהתחלה מתחילים בלהבה גבוהה אח"כ מנמיכים) מטגנים כמה דקות על המחבת, עד התמצקות.
לוקחים מחבת גדולה יותר והופכים את האחת לתוך השניה אבל ממש יחד דבוקות אחרת הכל יתחרבש אם לא ..
ממשיכים הכנה של הצד השני על המחבת השנייה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו