קרדיט: שלי דלל
- ללא בוטנים | 6 חודשים + | לעיסה מתקדמת | צמחוני | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | מרקם מעורב | המנה העיקרית | ארוחות קלות | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | ללא גלוטן | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

ארוחות כאלו יכולות להכיל את כל אבות המזון במנה! , אם תוסיפו 2 כפות קמח כוסמין או שיבולת שועל, תזכו גם במקור פחמימה בארוחה כך שתדרשו רק לגרד עגבניה ו/או מלפפון ליד המנה כדי לקבל ארוחה שלמה.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
20 דקות

אלרגניים
ביצים

מיומנות
לעיסה בינונית

מרקם
מעורב | יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 6 מנות

1 בצל
1 כוס עלי תרד
1 גזר מגורד
4 ביצים
מלח פלפל
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

מגרדים קישוא, בצל, גזר וקוצצים תרד.
מערבבים את הביצים ומוסיפים את הירקות המגורדים והתבלינים.
מחממים מחבת עם שמן זית שופכים ( בהתחלה מתחילים בלהבה גבוהה אח"כ מנמיכים) מטגנים כמה דקות על המחבת, עד התמצקות.
לוקחים מחבת גדולה יותר והופכים את האחת לתוך השניה אבל ממש יחד דבוקות אחרת הכל יתחרבש אם לא ..
ממשיכים הכנה של הצד השני על המחבת השנייה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו