קרדיט: שלי דלל

הטיפ של עדי רסולי

ארוחות כאלו יכולות להכיל את כל אבות המזון במנה! , אם תוסיפו 2 כפות קמח כוסמין או שיבולת שועל, תזכו גם במקור פחמימה בארוחה כך שתדרשו רק לגרד עגבניה ו/או מלפפון ליד המנה כדי לקבל ארוחה שלמה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

20 דקות

אלרגניים

ביצים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

20 דקות

אלרגניים

ביצים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 6 מנות

1 בצל
1 כוס עלי תרד
1 גזר מגורד
4 ביצים
מלח פלפל
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

מגרדים קישוא, בצל, גזר וקוצצים תרד.
מערבבים את הביצים ומוסיפים את הירקות המגורדים והתבלינים.
מחממים מחבת עם שמן זית שופכים ( בהתחלה מתחילים בלהבה גבוהה אח"כ מנמיכים) מטגנים כמה דקות על המחבת, עד התמצקות.
לוקחים מחבת גדולה יותר והופכים את האחת לתוך השניה אבל ממש יחד דבוקות אחרת הכל יתחרבש אם לא ..
ממשיכים הכנה של הצד השני על המחבת השנייה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.