קרדיט: אורטל ליברזון
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תוכלו לשחק עם מידת הסמיכות של הבלילה, וכן עם הירק שהוספתם (למשל עשבי תיבול שונים)
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 20 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן |ביצה |חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 10 מדליוני תרד של סנפרוסט – מופשרים וסחוטים מנוזלים
- 100 גרם גבינת מוצרלה/בולגרית
- 2 כפות גבינה לבנה
- 1/2 כוס שיבולת שועל
- 1 כוס חלב
- 1 כוס קמח
- 1 ביצה
- אבקת אפיה
- תבלינים – כפית מלח, מעט פלפל שחור
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים את כל המצרכים בקערה.
משמנים קלות מחבת מחממים אותה
יוצקים כף מהתערובת ומטגנים מכל צד.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו