קרדיט: אורטל ליברזון

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו לשחק עם מידת הסמיכות של הבלילה, וכן עם הירק שהוספתם (למשל עשבי תיבול שונים)

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 20 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן |ביצה |חלב

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 20 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן |ביצה |חלב

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

  • 10 מדליוני תרד של סנפרוסט – מופשרים וסחוטים מנוזלים
  • 100 גרם גבינת מוצרלה/בולגרית
  • 2 כפות גבינה לבנה
  • 1/2 כוס שיבולת שועל
  • 1 כוס חלב
  • 1 כוס קמח
  • 1 ביצה
  • אבקת אפיה
  • תבלינים – כפית מלח, מעט פלפל שחור

אופן ההכנה

מערבבים את כל המצרכים בקערה.

משמנים קלות מחבת מחממים אותה
יוצקים כף מהתערובת ומטגנים מכל צד.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.