קרדיט: אורטל ליברזון
הטיפ של עדי רסולי
תוכלו לשחק עם מידת הסמיכות של הבלילה, וכן עם הירק שהוספתם (למשל עשבי תיבול שונים)
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 20 ד' הכנה
אלרגניים
גלוטן |ביצה |חלב
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
- 10 מדליוני תרד של סנפרוסט – מופשרים וסחוטים מנוזלים
- 100 גרם גבינת מוצרלה/בולגרית
- 2 כפות גבינה לבנה
- 1/2 כוס שיבולת שועל
- 1 כוס חלב
- 1 כוס קמח
- 1 ביצה
- אבקת אפיה
- תבלינים – כפית מלח, מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים בקערה.
משמנים קלות מחבת מחממים אותה
יוצקים כף מהתערובת ומטגנים מכל צד.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו