תבשיל תרד, עגבניות ועדשים שחורות - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: אור אגם

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

1/2 כוס עדשים שחורות
2-3 כפות שמן
3 שיני שום
2 עגבניות חתוכות לקוביות
חבילת תרד טרי (400 גר')
מלח, פלפל
חצי לימון

אופן ההכנה

שוטפים היטב את העדשים ומבשלים כ15 דק'
בינתיים מחממים שמן במחבת גדולה.
מוסיפים שום ועגבניות ומטגנים כמה דק'
מוסיפים את התרד ומכסים את המחבת
מערבבים מדי פעם ומבשלים עד שהעלים מתכווצים.
מתבלים במלח ופלפל
מסננים את העדשים ומוסיפים למחבת.
מערבבים ומוסיפים מיץ מחצי לימון.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.