קרדיט: אור אגם
- חלבון | צמחוני | ללא בוטנים | טבעוני | ללא ביצים | ללא דגים | 8 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | המנה העיקרית | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | ללא גלוטן | 12 חודשים +
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
1/2 כוס עדשים שחורות
2-3 כפות שמן
3 שיני שום
2 עגבניות חתוכות לקוביות
חבילת תרד טרי (400 גר')
מלח, פלפל
חצי לימון
אופן ההכנה
שוטפים היטב את העדשים ומבשלים כ15 דק'
בינתיים מחממים שמן במחבת גדולה.
מוסיפים שום ועגבניות ומטגנים כמה דק'
מוסיפים את התרד ומכסים את המחבת
מערבבים מדי פעם ומבשלים עד שהעלים מתכווצים.
מתבלים במלח ופלפל
מסננים את העדשים ומוסיפים למחבת.
מערבבים ומוסיפים מיץ מחצי לימון.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו