קרדיט: שיר רוגל

הטיפ של עדי רסולי

פריזר מלא מאפינס, ישאיר אתכם תמיד ערוכים לכל ארוחה:) תוכלי לגוון בתרד/מנגולד ולהגיש לצד טחינה או יוגורט

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ45 דקות

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ45 דקות

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 10-12 יחידות

1 חבילה תרד/צרור מנגולד
1 בצל
כ-100 גרם בולגרית
1 גביע קוטג
2 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
כ-7 כפות גדושות קמח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: לחמם תנור מראש על 180 מעלות

מטגנים את הבצל להזהבה
קוצצים את התרד/מנגולד ומוסיפים לבצל ומצמצמים את נפחו.
מוסיפים את כל המרכיבים יחד מערבבים ויוצקים לתבנית  מאפינס.
אופיר כחצי שעה או עד שהמאפינס לא רטובים.
קל וטעים!!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.