קרדיט: שיר רוגל
- צמחוני | לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | מאפים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
פריזר מלא מאפינס, ישאיר אתכם תמיד ערוכים לכל ארוחה:) תוכלי לגוון בתרד/מנגולד ולהגיש לצד טחינה או יוגורט
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ45 דקות
אלרגניים
ביצים | חלב | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ 10-12 יחידות
1 חבילה תרד/צרור מנגולד
1 בצל
כ-100 גרם בולגרית
1 גביע קוטג
2 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
כ-7 כפות גדושות קמח
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: לחמם תנור מראש על 180 מעלות
מטגנים את הבצל להזהבה
קוצצים את התרד/מנגולד ומוסיפים לבצל ומצמצמים את נפחו.
מוסיפים את כל המרכיבים יחד מערבבים ויוצקים לתבנית מאפינס.
אופיר כחצי שעה או עד שהמאפינס לא רטובים.
קל וטעים!!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו