קרדיט: ענבל היימן

הטיפ של עדי רסולי

בהכנה של דגנים גוונו את המקורות, תוכלו להכין גם עם קינואה בורגול או פתיתים שאותם אפשר למצוא גם מקמח מלא.
זו ארוחה מלאה בסיר אחד, שלידה הייתי מוסיפה רק ירק טרי כמו סלט טרי.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 25 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 25 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי

  • פילה עוף
  • גזר
  • שקית של פתיתים
  • תבלינים – מלח, פלפל שחור, כורכום ומעט אבקת מרק

אופן ההכנה

חותכים את הפילה עוף לקוביות קטנות.

מטגנים בשמן זית עם גזר מגורד.

מוסיפים שקית של פתיתים, מערבבים ומתבלים לפי הטעם.

מוסיפים 2.5 כוסות מים רותחים. מנמיכים את האש ומבשלים עד שמוכן – ניתן לראות גם את זמן ההכנה המופיע על שקית הפתיתים.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.