קציצות בטטה וקינואה/עדשים - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: דורין מלכה

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

כוס בטטה מבושלת ומעוכה
כוס קינואה (מבושלת) או עדשים כתומות/ירוקות (מבושלים)
1/4 כוס כוסברה/פטרוזיליה קצוצה
ביצה (ניתן גם ללא לטבעונים)
תבלינים:
3/4 כפית מלח
חצי כפית פפריקה אדומה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית שום כתוש
מעט כמון
מעט כורכום
גרידת לימון אחד בפומפיה (על החלק הקטן)

אופן ההכנה

מחממים תנור על 180
מערבבים את כל המרכיבים יחד
משמנים את הידיים במעט שמן זית
יוצרים קציצות בגודל שווה (לא דקות מידיי)
אופים 20-30 דק', על טורבו, לוודא שלא משחימות מידיי, להפוך לצד השני באמצע האפיה
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.