קרדיט: בר מרגין
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | פחמימה | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | 9 חודשים + | מרקם מעורב | 10 חודשים + | ללא שומשום | כללי | 11 חודשים + | מרקם יציב | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
לגיוון תוכלו להמיר את הבטטה בתירס/ברוקולי/תרד מאודה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 40 דקות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה|גלוטן|גבינה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 1 בטטה
- 1 בצל
- 2 כפות קוטג/גבינה לבנה
- חצי כוס גבינה צהובה
- כוס קמח תופח
- חצי כוס שמן
- 3 ביצים
- פלפל מלח
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 200 מעלות.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מגרדים בטטה בפומפייה
קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עד להזהבה
מערבבים את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית מאפינס
אופים על 200 מעלות במשך 30 דקות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו