קרדיט: ענת
- חלבון | ללא בוטנים | צמחוני | 7 חודשים + | 8 חודשים + | ללא דגים | מאפים | שומן | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | ללא גלוטן | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

להשלמת הארוחה תוכלו להגיש יחד עם פסטה וירק טריץ ללא גלוטן, מתאים לפסח או לכל השנה.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 25 ד' הכנה

אלרגניים
שומשום | ביצים

מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם
אחיד ויציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית מאפינס, 5 יחידות גדולות

- 6 כפות טחינה
- 3 ביצים
- 1 כפית אבקת אפייה
- חצי כפית מלח או 1-2 כפיות סילאן אם רוצים לחמניות מתוקות

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מערבבים יחד את כל המרכיבים.
יוצקים לתבניות מאפינס ואופים בתנור שחומם מראש על טורבו 15-18 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו