פנקייק שיבולת שועל וטחינה - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: רחלי

הטיפ של עדי רסולי

ניתן להגיש לצד פירות חתוכים ויוגורט. ממליצה להוריד את מקור הסוכר (סילאן) אין בו צורך בתחילת החיים

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

חלב | ביצה | שומשום

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

חלב | ביצה | שומשום

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | יציב

רכיבים

  • 1/3 כוס שיבולת שועל (טחונה לאבקה במעבד מזון)
  • 1/3 כוס קמח תופח
  • 1/3 כוס חלב
  • גביע של גמדים (הלבן ללא סוכר) – לא חובה. ניתן לוותר או להחליף בגבינה לבנה/יוגורט.
  • כף סילאן טבעי ללא סוכר
  • כף גדושה טחינה גולמית/שקדיה
  • 1 ביצה

אופן ההכנה

טורפים את כל המרכיבים בקערה.
על מחבת נון סטיק מרססים מעט שמן (משתמשת בספריי שמן קנולה) ומטגנים פנקייקים קטנים.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.