קרדיט: המתכון של חופית

הטיפ של עדי רסולי

כדי להימנע משימוש באבקת מרק, תוכלו להוסיף אבקות נקיות כמו כורכום ופפריקה . כדי לקבל מנה מאוזנת כארוחה, הוסיפו בטטה מעוכה עם שמן זית , לצד הטופו והירקות המבושלים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' בישול |10 ד' הכנה

אלרגניים

סויה

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב רך

זמן בישול

כ 30 ד' בישול |10 ד' הכנה

אלרגניים

סויה

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב רך

רכיבים

2 גזרים
חופן כוסברה
גבעול סלרי
1 זוקיני
2 בצל
2 גמבה אדומה
1 חבילה של טופו חתוכה לקוביות קטנות
1 וחצי כפיות אבקת מרק עוף ( במתכוניה, אנחנו ממליצים להמיר בחצי כפית כורכרום , קורט מלח וקורט פלפל שחור)
1 כף שמן

אופן ההכנה

חותכים גזר, כוסברה, סלרי, זוקיני, בצל, גמבה אדומה.
מטגנים קלות את הירקות בשמן זית
חותכים את הטופו לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר ל 2 דקות
ממלאים את הסיר במים , בכמות הרצויה לכם
מבשלים עד לריכוך הירקות כ 30 דקות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.