קרדיט: ענבל אוחנה

הטיפ של עדי רסולי

אם העגבניות בשלות דיין, תוכלו לוותר על רסק העגבניות והסוכר.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מתפזר | רך

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מתפזר | רך

רכיבים

  • 6-7 עגבניות
  • 1 כוס אורז
  • 1 בצל גדול
  • 3 שיני שום
  • 2 גבעולי כרפס
  • צרור פטרוזיליה
  • תבלינים –  1 כפית מלח, פלפל, 1/2 פפריקה מתוקה, 1 כפית כורכום,
  • 1 רסק עגבניות קטן.

אופן ההכנה

לוקחים 6-7 עגבניות, חולטים במים  רותחים כ-5 דקות:
חורצים מעין איקס בקצה העגבניה
מניחים בקערה או סיר עם מים רותחים ומכסים לכמה דקות עד שרואים שהקליפה מתחילה להפרד מבשר העגבניה.
מעבירים  למים קרים ומקלפים  את הקליפה.

קוצצים ומטגנים עם מעט שמן:
בצל, שיני שום, כרפס וקצת פטרוזיליה.

חותכים את העגבניות ומוסיפים לסיר של הבצל והעשבים המטוגנים
מתבלים במלח, פלפל, פפריקה מתוקה, מעט כורכום, כף רסק עגבניות.

מוסיפים כ 4 כוסות מים מגיעים לרתיחה קלה.

מוסיפים  כוס אורז, מערבבים ומשאירים על הגז עד שהאורז מוכן.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.