קרדיט: ענבל אוחנה
- רך | מרקים | ללא בוטנים | צמחוני | לעיסה מתקדמת | טבעוני | ללא ביצים | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | צמחוני / טבעוני
הטיפ של עדי רסולי
אם העגבניות בשלות דיין, תוכלו לוותר על רסק העגבניות והסוכר.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה
אלרגניים
ללא
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
מתפזר | רך
רכיבים
- 6-7 עגבניות
- 1 כוס אורז
- 1 בצל גדול
- 3 שיני שום
- 2 גבעולי כרפס
- צרור פטרוזיליה
- תבלינים – 1 כפית מלח, פלפל, 1/2 פפריקה מתוקה, 1 כפית כורכום,
- 1 רסק עגבניות קטן.
אופן ההכנה
לוקחים 6-7 עגבניות, חולטים במים רותחים כ-5 דקות:
חורצים מעין איקס בקצה העגבניה
מניחים בקערה או סיר עם מים רותחים ומכסים לכמה דקות עד שרואים שהקליפה מתחילה להפרד מבשר העגבניה.
מעבירים למים קרים ומקלפים את הקליפה.
קוצצים ומטגנים עם מעט שמן:
בצל, שיני שום, כרפס וקצת פטרוזיליה.
חותכים את העגבניות ומוסיפים לסיר של הבצל והעשבים המטוגנים
מתבלים במלח, פלפל, פפריקה מתוקה, מעט כורכום, כף רסק עגבניות.
מוסיפים כ 4 כוסות מים מגיעים לרתיחה קלה.
מוסיפים כוס אורז, מערבבים ומשאירים על הגז עד שהאורז מוכן.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו