קרדיט: נירית
- חלבון | לעיסה מתקדמת | פחמימה | 8 חודשים + | ללא דגים | שומן | 9 חודשים + | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | 10 חודשים + | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | ללא גלוטן
הטיפ של עדי רסולי
תוכלו להכין בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. על נייר אפייה משומן אפו כ 12 דקות מכל צד ובידקו שאכן מוכן
שימו לב לסחוט היטב את הנזולים של הברוקולי.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ15 יחידות
- 1/2 קילו חזה עוף
- 1/2 קילו חזה הודו
- 1 בצל מגורד
- 1 גזר מגורד
- 1 תפוח אדמה מגורד
- שקית ברוקולי סנפרוסט
- 1 ביצה
- מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים את הברוקולי עד לריכוך
קוצצים את חזה העוף וההודו.
מגרדים על פומפיה בצל, גזר ותפוח אדמה.
את הברוקולי המבושל מסננים היטב וקוצצים.
מערבבים יחד את הכל ומוסיפים לעיסה ביצה, מלח ופלפל.
יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים במחבת עם מעט שמן.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו