קרדיט: מעיין
- ללא בוטנים | חלבון | לעיסה מתקדמת | 7 חודשים + | פחמימה | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | קצת מכל דבר | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | מרקם מעורב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים +
הטיפ של עדי רסולי
קציצה שהיא ארוחה מלאה, רק תוסיפו סלט ירקות קצוץ טרי בצד.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ20 יחידות
- חצי קילו הודו נקבה טחון
- דלעת מבושלת (לרסק אותה לאחר הבישול)
- 1 בצל מגורד
- פטרוזיליה קצוצה דק
- מלח, פלפל
- חצי כפית כמון
- 1 ביצה
- פירורי לחם
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים את הדלעת, מחממים את התנור ל 180 מעלות
בקערה מערבבים יחד את כל המרכיבים.
יוצרים מתהערובת כדורים מעבירים ישר לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש כ- 20 – 15 דקות, עד שמשחים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו