קרדיט: עדי אפרתי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

לא כל הילדים אוהבים מאפינס 🙂 אבל תמיד שווה לחזור ולנסות. זו דרך מצויינת להעשיר במקורות כמו קמח טף שעשיר מאוד בברזל, ויטמינים ומנרלים

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב מעורב

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, 10-12 יחידות

2 גזרים
מיץ מ 3 תפוזים (כ 3/4 כוס)
1/3 כוס שמן זית
3 כפות מייפל
2 כפות טחינה גולמית
כוס קמח (אני הכנתי עם תערובת של קמח טף וקמח (חצי כוס וחצי כוס) )
2 כפיות אבקת אפיה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 170 מעלות

מגרדים גזרים במעבד מזון או פומפיה.
בקערה מערבבים את החומרים הרטובים: שמן, מייפל, מיץ תפוזים, טחינה גולמית ומערבבים.
מוסיפים את הגזר המגורד.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה.
מערבים עד לאיחוד הקמחים, אך מעט ככל שניתן
אופים כ25 דקות בתבנית שקעים של מאפינס (אני משתמשת בסיליקון, ללא צורך בשימון נוסף)
באמצע התנור, או בשליש התחתון.
בודקים את המאפים אחרי כ20 דקות ולוודא האם מוכנים.
ממתינים לקירור מלא!
שומרים במקרר (הקפידו לשמור כל עוגה המכילה פרי או ירק במקרר)

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.