קרדיט: לימור
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 11 חודשים + | מרקם יציב | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
ארוחה בביס, היא ארוחה המכילה את כל אבות המזון במנה. הפשטידה הזו תספק לתינוק/פעוט את כל אבות המזון ולצידה כדאי להגיש ירק או פרי טרי, כדי לספק מקור לויטמין C.
תוכלו להכין גם בתבנית שקעים על מנת לקבל מנה שקל לתינוק לאחוז..
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 55 דקות
אלרגניים
ביצה|קמח
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית בינונית
- 4 קישואים
- 4 גזר
- 1 בצל
- 3 ביצים
- 3/4 כוס קמח (חד פעמית)
- חצי כוס שמן (חד פעמית)
- 1/2 כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות.
מגרדים בפומפיה גסה את הבצל, הגזר והקישואים.
מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערה.
אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש.
בתיאבון.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו