קרדיט: המתכון של רותם

הטיפ של עדי רסולי

קחו את המתכון כמתכון בסיס לפשטידה, תוכלו לגוון את סוגי הגבינות. תוכלי להמיר את הקמח בכוסמין ולגוון את הירקות

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

45 דקות

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית-מתקדמת

מרקם

מעורב | מעיך

זמן בישול

45 דקות

אלרגניים

ביצים | חלב | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית-מתקדמת

מרקם

מעורב | מעיך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 12-18 מאפינס | תבנית אנגליש קייק

1 בטטה קטנה
2 תפוחי אדמה בינוניים
1 קישוא
1 גזר
2 בצלים יבשים
1 קופסת קוטג' 5 אחוז
חצי קופסה גבינה לבנה 5 אחוז
3 ביצים
4 כפות קמח תופח
חופן זיתים קצוצים
2-3 פרוסות גבינה צהובה 9 אחוז קצוצות
חופן גבינה בולגרית 5 אחוז קצוצה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור על 200 מעלות

קוצצים את הבצלים ומטגנים בשמן זית.
מגרדים בפומפייה (הכי דקה) את כל שאר הירקות ומוסיפים אותם למחבת תוך ערבוב. מתבלים בפפריקה, כמון ופלפל שחור.
בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, הגבינות והקמח. אחרי שהירקות התקררו מעט, מוסיפים אותם אל תערובת הגבינות ומוסיפים מעט מלח (יש מלח בזיתים וגם בגבינה הבולגרית).
אפשר לאפות בתבנית משומנת של פשטידה, או בתבנית שקעים של מאפינס. ניתן לפזר למעלה תערובת שומשום וזעתר.

אופים למשך כחצי שעה, עד שמשחים למעלה. מניחים להצטנן לגמרי לפני שמוציאים מתבנית השקעים.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.