קרדיט: מירי

הטיפ של עדי רסולי

לביבות הן אוכל אצבע מעולה! על מנת להגיע באפייה למרקם הדומה לטיגון, חממו מראש את התנור והכניסו את תבנית התנור שתתחמם טרם הכנסת הלביבות.
לקראת האפייה, הניחו נייר אפייה משומן על התבנית ואת תערובת הלביבות. התנור הלוהט עם התבנית הרותחת יאפשרו מרקם פריך.
הניחו את הלביבות לאפיה של כ 15 דקות והפכו לצד השני לעוד כ 10 דקות.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 10 יחידות

  • תפוח אדמה
  • בצל
  • בטטה
  • גזר
  • קישוא
  • בצל ירוק
  • פטרוזיליה
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח כוסמין/רגיל
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 200 מעלות (אם מעדיפים לא לטגן)

מגרדים בפומפיה את תפוח האדמה, הבצל, הבטטה, הגזר והקישוא וסוחטים את הנוזלים.
קוצצים בצל ירוק ופטרוזיליה.
שמים בקערה ומוסיפים ביצים,קמח, מלח ופלפל.
יוצרים מהתערובת לביבות. מטגנים
במעט שמן או אופים ב180-200 מעלות ל20-25 דק' או עד שמזהיבות.
הוראות הכנה בתנור ראו בטיפ מעלה

 

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.