קרדיט: הילה פיינצק

הטיפ של עדי רסולי

מתכון של לביבות, שאפשר וכדאי לאפות. תוכלו לשמור במקרר לעוד יומיים אחרי ההכנה, ולשלב אותם בעצם בארוחה בכל שעה.
לביבות מירקות מגורדים יכולות להיות התנסות טובה במרקמים, תוכלו לשנות את עובי הגרוד ולקבל מנה במרקם משתנה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

1 גזר
1 תפוח אדמה
1 קישוא
1 בצל
חופן פטרוזליה קצוצה
5 כפות פירורי לחם/קמח (השתמשתי בפירורים)
1 ביצה
כפית מלח
מעט פלפל שחור

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

לגרד את הירקות בפומפייה
להוסיף פטרוזיליה, פירורי לחם, ביצה ותבלינים.
לערבב הכל בקערה
מניחים נייר אפיה על תבנית התנור ומשמנים מעט
להכין את הלביבות (בזמן ההכנה לסחוט אותן קצת מנוזלים),
מברישים /מרססים את הלביבות מלמעלה בשמן זית
אופים  כחצי שעה (פלוס מינוס- בכוונה לא אפיתי אותן עד שנהיו ממש שחומות כדי שהמרקם יהיה רך).
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.