קרדיט: רותם שרייבר

הטיפ של עדי רסולי

יהפוך בקלות למתכון ללא גלוטן אם תמירו את הקמח התופח לקמח קטניות

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

בצל
1 בטטה
2 תפוחי אדמה
2 זוקיני
1 גזר גדול
חמישה מדליוני תרד קפוא מופשרים שתי דקות במיקרו
חופן עדשים כתומות מושרות כמה דקות במים
שתי ביצים
חצי כוס קמח תופח, אפשר להמיר בקמח עדשים
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
*אופציה לשדרוג- פטריות קצוצות

אופן ההכנה

מחממים תנור ל180 מעלות
קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן זית
מגרדים את שאר הירקות בפומפיה
מוסיפים את כל הרכיבים ומערבבים היטב
יוצרים לביבות על תבנית משומנת קלות, כדאי לשמן מעט גם את צידן העליון של הלביבות
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.