קרדיט: שני פרסקו
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
קישוא וחצי מגורד
חצי חבילה פרחי כרובית מעוכים עם מזלג
300 גרם קמח שיבולת שועל (הכנתי לבד בבלנדר)
רבע כוס שמן זית
חצי כוס מים פושרים
חצי כוס חלב שיבולת שועל
כפית אבקת אפייה
חצי שקית גבינת פרמזן (150 גרם) של משומשו
3 ביצים
רבע כוס פירורי לחם מקמח כוסמין מלא
תיבול: מלח, פפריקה מתוקה, מעט פלפל (לא חובה), טיפונת כוסברה מיובשת
אופן ההכנה
מחממים תנור ל175 מעלות
מערבבים את כל הרכיבים בקערה
מעבירים לתבנית שקעים משומנת
אופים כחצי שעה, או עד שמזהיב
אולי יעניין אותך
החנות שלנו