קרדיט: ענבל היימן

הטיפ של עדי רסולי

הגישו לצד ירק טרי שיהווה מקור לויטמין C.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 12 יחידות

  • ירקות: בטטה, גזר, קישוא, ראש דלורית.
  • ביצה
  • שמן זית
  • קמח כוסמין מלא
  • פירורי לחם
  • תבלינים לפי טעם

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

גירדו בקערה:
בטטה, גזר, תפוא, קישוא, ראש דלורית.
הוסיפו 5 כפות פירורי לחם, 2 כפות שמן זית, 3 כפיות קמח כוסמין מלא, ביצה, תבלינים כמו מלח ופלפל ומרק עוף.
ערבבו את העיסה ותנו לה לנוח מעט.
סחטו את העיסה.
שמנו תבנית וכדררו לכדורים. צפו בפירורי לחם והניחו בתבנית.
מזלפים שוב בשמן זית ולתנור ל-כ25 דקות.
באמצע לפתוח ולהפוך ולזלף בעוד שמן זית במידת הצורך.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.